Nem valami friss felfedezés, hogy vannak olyan pasik, akik szeretnek több vasat a tűzben tartani. Ám egy angol férfinak sikerült ezt még komolyabb szintre emelnie: nem dolgozik, és három felesége van. 

Nem elég egy feleség Nick-nek

Nick Davis imádja az életét, és persze imádja a feleségeit. Mert hogy van belőle három is, akik nem csupán a szerelmüket, de a pénzüket is neki adják. Ő egész nap otthon van, míg a három nő teljes munkaidőben dolgozik.

April, Danielle és Jennifer számára nem okoz gondot sem az, hogy Nick nem dolgozik, sem az, hogy egyébként négyen élnek egy házasságban. 

Sőt, egyikük azt nyilatkozta, hogy nem is irigyli Nick-et, hiszen neki háromszor annyit kell teljesítenie az ágyban, ami hatalmas megpróbáltatás lehet, főleg, ha valamikor nincs kedve hancúrozni. 

April ott hibázta el a dolgokat, amikor bemutatta 39 éves férjét az akkor még csak 19 éves Jennifernek. A nő azt mondja, hogy számított rá, hogy Jennifer alapjaiban megváltoztathatja a kapcsolatukat, mivel hihetetlenül szexinek tartja, és úgy gondolja, sokkal érettebb a koránál, így a 20 év korkülönbség mintha nem is lenne jelen. 

Nick elárulta, hogy van olyan, hogy egyszerre hál a feleségeivel, és imád közéjük bújni, nagyon megnyugtatja a jelenlétük. Ám a szexuális aktus már teljesen más, az minden esetben a ház másik felében, külön-külön történik. 

Már négyen vannak a házasságban

Tavaly került be a képbe a 22 éves Danielle, aki már a harmadik párja egy időben a hedonista Nick-nek. Azóta sor került az esküvőre vele is, ahol Nick elárulta, hogy az álmait éli, hogy három ilyen csodálatos felesége lehet. 

Az, hogy három feleségem van, egyszerűen hihetetlen. Nagyon erős közöttünk a szövetség, nem véletlen, hogy működik. Azt érzem, az álmaimat élem, és nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyire őszinte a kapcsolatunk. 

A ceremónián a hármas számő feleség, a 22 éves Danielle is felszólalt, ám ő is úgy érzi, mesébe illő ez a nem mindennapi szerelem.

Soha nem gondoltam volna, hogy lehetek ennyire boldog. Álmodni sem mertem ilyen szerelemről, amíg nem találkoztam veletek.

via