Sok nehézségre gondolhat az ember, ha az a kérdés, vajon milyen kihívások állnak egy pornószínész előtt. Ám a legnehezebb senkinek eszébe sem jutna. 

A papír a legfontosabb

Az első a biztonság, ez így van a felnőttfilmesek világában is. Aki pedig nem ehhez tartja magát, az azonnal veszélybe kerülhet. Az első, és a legnagyobb veszély pedig már az adminisztratív résznél előkerülhet. 

Ugyanis a munka előtt ki kell tölteni egy létfontosságú forgatási dokumentumot. Ez olyan kérdéseket tartalmaz, amelyek mindenre kiterjednek, és amelyek tiszta képet festhetnek. Arra kell válaszolni például, hogy mik a hozzátartozók elérhetőségei, nyilatkozni kell a betegségekről, akár egy-egy múltbéli pánikrohamról is. 

Mindenről vallani kell

De beszámolnak az alkoholfogyasztási szokásokról is, arról is, hogy voltak-e már börtönben. Mi több, még a háziállatokról is vallani kell - esetleges allergia esetén, és persze az alapadatok, vagy a vércsoport, a gyógyszerérzékenység, az allerigák sem maradhatnak ki. 

Így aki ezt a dokumentumot tényleg őszintén kitölti, az történjen bármi baj, biztonságban van. Az ő esetükben vészhelyzetben azonnal pontos, mindenre kiterjedő képet kaphatnak róla. Ám, aki ezt elsumákolja, vagy lehetősége sincs kitölteni, az máris bajban van. 

via