„Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy prostitúció révén keressem a pénzemet, de mégis azt gondoltam, hogy nem vagyok rá képes. Amíg az emberek állandóan ítélkeznek, mekkora bűn ebből élni, engem ugyan foglalkoztatott, mégis azt hittem, soha senki nem fizetne érte, hogy velem szexeljen. 

Egyszerűen nem mertem belevágni

Pedig amúgy nem utálom annyira a szexet, mint azt most hiheted. De egyszerűen az én testem olyan mint az átlagemberé, nem pedig mint a modelleké. Így hát fizetni ezért? No way. Rövid a hajam, szőrös vagyok odalent, tetkóim vannak. Nem sminkelek, amikor igen, akkor is bénán, nincs lapos hasam, így tehát én hiába szerettem volna szexmunkás lenni, nem is álmodhattam róla.

Később megismertem egy prostituáltat, aki bíztatott. Szerinte nincs ideális szexmunkás, és lenne rám kereslet. Hozzá kell tennem, ő sem volt a tipik jó csaj, mégis nagyon futott a szekér. Úgy voltam vele, hogy ha ő meg tudja csinálni, akkor én is. 

Az első ügyfelem olyan lányt keresett, akinek szőrös a nemi szerve, és görbe a tartása. Ne kérdezd, máris izgalmasan indul. Nem talált nálam szőrösebbet, így engem választott. Hihetetlen, hogy pont ezért. 

Aztán jöttek a következők, és hihetetlen, de egyiket sem zavarták azok a dolgok, amik engem. Sokkal jobban érdekelte őket a magabiztosság, az élvezetem, a viselkedésem. A szőr hidegen hagyja őket. 

Amikor jó passzban voltam és szerettem magamat, mert a sok ügyféltől kaptam egy kis önbizalom tuningot, akkor tele volt a naptáram. Amikor viszont nem tudtam elfogadni magam valamilyen magánéleti gond miatt, egy sem jött. Különös, nem?

Hihetetlen dolgokat láttam. Volt például egy olyan munkatársam, aki szinte fiúnak nézett ki, mégis elég nagy volt rá a kereslet. 

Nem mindenhol dolgozhat persze olyan prostituált, aki eltér az átlagtól. Vannak, akik csak a tökéletesnek vélt lányokat foglalkoztatják. 

De a szexmunka megtanított arra, hogy mindenkinek van egy típusa, és ez nem olyan egyszerű kérdés, mint gondolnád. Te is valakinek a típusa vagy. Én is valakinek a típusa vagyok. És úgy vagyunk szépek, ahogy vagyunk, valakinek biztosan."

Via