Te kaptál már szerelmes levelet a pasidtól? Nyugi, nincs tragédia, ha nem, ugyanis manapság szerelmes levelet írni nem annyira menő, vagy legalábbis a srácok azt hiszik, nem az. Pedig tuti te is imádnád, ha egy kézzel írt levélke ott várnak az asztalodon. Finoman azért jelezheted neki, mondjuk ezzel a cikkel, hogy örülnél neki. Mutatunk is hármat szerelmi vallomást, amitől fixen könnybe lábad picit a szemed. 

Szívből jövő vallomás

Az a nap, amikor először találkoztam veled, még mindig élénken él az emlékeimben. Az nap megváltoztatta az életem, mert te beléptél és minden szép lett. Azóta boldog ember vagyok, akit körülvesz a pozitivitás, az odaadás és a szeretet, amivel elárasztottál. Azt kívánom, hogy mindig a közelemben maradj, mert így mindennap szerencsés embernek érzem magam. 

Igaz szerelem 

Van benned valami egészen hihetetlen, ami miatt minden áldott nap azon kapom, hogy menthetetlenül szerelmes vagyok belét. Lehet nem mondtam még el, de cél és irányt adtál az életemnek, ami korábban hiányzott. A lelkesedés és a szerelem, amit irántad érzek mindennap csak erősödik, az életem pedig elképzelhetetlen nélküled. 

Mindörökké udvarlás

Beléd szeretni volt a legjobb dolog az életemben. Még mindig azon tűnődöm, hogyan tud egy ilyen gyönyörű, szerető és gondoskodó lány szeretni valaki olyat, mint én. Azt hiszem nagyon szerencsés vagyok. Ígérem, mindig ott leszek melletted, és sosem hagyom abba az udvarlást, hiszen azt szeretném, ha mindig ilyen boldog és mosolygós lennél, mint most. 

(via)