A népszerű domina, Lucilla úrnő szereti boldoggá tenni a klienseit és egyáltalán nem ijed meg a legfurcsább perverzióktól sem. Azonban elárulta, hogy bizony néha voltak olyan kérések, amiket ő sem tudott hova tenni. 

Mindent kipróbált

Lucilla az elmúlt két évtizedben Ausztráliában és Amerikában is szerencsét próbált. Mondani sem kell, hogy az úrnő mindent kipróbált,mindenféle kínzási technikát, megaláztatást és beleegyezésen alapuló kegyetlenséget elsajátított, és minden korosztálytól, szakmától, szexualitástól és kapcsolati státusztól függetlenül uralta a szerepjátékokat.

Fojtogatás kicsit másképp

Szex közben sokan élvezik, ha egy kicsit fojtogatják őket a nyakuknál. Nos, Lucilla ügyfelei kicsit másképpen gondolják a fojtogatást: azt élvezik, ha az úrnő a melleivel cselekszik vagy éppen rájuk ül. A golyók kínzása szintén benne van a repertoárban.

Nem olcsó mulatság

Lucilla árlistája 500 és 700 dollár között mozog, de ha valakinek valamilyen nagyon furcsa perverziója vagy fétise van, azért plusz árat számol fel az úrnő. 

Az a cél, hogy szórakoztató legyen, felemelő élmény legyen, és segítsen olyan dolgokat megtudni magadról, amelyekről nem feltétlenül gondoltad, hogy ott vannak

- nyilatkozta Lucilla.

Napokig tartó előjáték

Bizony a 20 év alatt olyan kéréseket is kapott Lucilla, amelyekre már napokkal korábban el kellett kezdenie a felkészülést. A domina elárulta, hogy amikor 3 évig élt New York-ban, gyakran kapott olyan kérést, hogy rabolja vagy figyeltesse meg a férfit. Volt, aki azt is kérte, hogy szerezzen egy magándetektívet és 24 órán keresztül kövesse, majd az úrnő a barátait kérte arra, hogy "rabolják" el a partnert és legyenek durvák vele. 

Lucilla feladata volt a kihallgatás, ahol megkötözné vagy más hasonló módszert választana a férfi számára, a célja pedig az lenne, hogy megtörje a válaszokért. 

A legdurvább

Lucilla elmondta, hogy a legszokatlanabb kérés, ami volt a történelem egyik legborzasztóbb eseményéhez kötődik. 

Volt egy (kérés), amely meglehetősen vallásos és nagyon-nagyon tabu volt, és ami a nácizmussal kapcsolatos. És korábban nem kértek tőlem ilyet, és valaki olyan keresett fel emiatt, aki zsidó és ortodox zsidó volt

- mesélte Lucilla.

Hozzátette, hogy a furcsa perverzióról többet nem árulhat el, mert egyik platformon se lenne biztonságos, de annyit elmondott, hogy utána soha többé nem vállalt el ilyen kérést. 

Via