Gondoltad volna, hogy 10 fajtája is létezik a szexnek? Te mennyit tudnál felsorolni? Na ne fáradj, máris elmondjuk az összeset!

Hagyományos szex

Amikor két test a lehető leghagyományosabb módon találkozik, az lesz a hagyományos szex. Egyszerű, de nagyszerű, de azért ne félj mással is szemezgetni a listából!

Orális szex

A hagyományos szex felvezetője, az ok, amely miatt az összes többi forma is tökéletesen működhet. 

Anális szex

Az anális szex már egy haladó szint, nem is szívesen próbálja ki mindenki. Csak akkor vállald be, ha tényleg úgy érzed, hogy örömet okozhat, ám nagyon figyelj oda arra, hogy a megfelelő előkészítés ne maradjon el. 

Előjáték kézzel

Magában sem rossz, ezerféle technikát és lehetőséget rejt, ám az orális fajtával kiegészítve adhatja a tökéletes élményt. 

Maszturbáció

Nem csak partnerrel gyakorolhatod a szexet. Ideje felfedezni magadat, a testedet, az örömforrásaid, hidd el, úgy a páros móka is jobb lesz. 

Lábszex

Yes! Manapság egyre többen nyitnak felé, és nincs is benne semmi rossz vagy megvetnivaló. 

Külső kapcsolat

Egyre népszerűbb a behatolás nélküli szex is. Ha nem szeretnétek még tovább menni, vagy csak húznátok egymás agyát, akkor ez lesz a tökéletes választás!

Szexjátékok

Ne féljetek extrákat bevinni az együttlétbe, felejthetetlen élményt adhat!

Virtuális szex

Írogatás, chatelés, emojik, hangok, zenék - hihetetlen, milyen sok lehetőség áll rendelkezésre a virtuális szexhez!

BDSM

Csak haladóknak! Ha BDSM, nem kell feltétlenül extrán durva dolgokra gondolni, akár enyhén is lehet ezt a szexformát művelni!

Via