Szexelni alapvetően mindenki szeret (beszéljünk általánosságban), és a legtöbben azt hiszik, legaktívabb, legfürgébb éveinkben, 20 és 30 év között a legjobb a szex

A sok szex boldogít?

A válasz nem. A fiatalság egyáltalán nem tesz egyenlőség jelet a jó szex elé. Csak azért, mert valaki fiatalabb, az még nem jelenti azt, hogy a szexuális élete csúcsán jár. Lehet, hogy még egyszerűbben mozognak a 20 évesek, és 3-4 menet meg sem kottyan, szigorúan egymás után, ez mégsem jelenti, hogy minőségben ekkor vagyunk a legerősebbek. 

Mint az már korábbi felmérések kimutatták, a sok szex sem jelenti azt, hogy azok a párok a legboldogabbak, akik többször bújnak össze. A kutatások szerint a heti 1 együttlét a sikeres, hosszútávú és boldog párkapcsolat titka. 

Ez pont annyi intim közeledést jelent, amely elég ahhoz, hogy a párok közötti intim kapcsolat a legerősebb legyen. Persze itt is létenek kivételek, ám a felmérés eredménye ez lett. 

Hány évesen a legjobb a szex?

Na de itt jön a legfontosabb kérdés, hogy mégis mikor a legjobb a szex? Melyik életkor az, amikor a szexualitásunk csúcsán vagyunk? A felmérések szerint 46 évesen jön el ez a pillanat. 

46 évesen ugyanis már jól ismerjük a testünket, és mentálisan is erősebben megéljük a szexualitást. Már eleget láttunk, tapasztaltunk, és a kommunikációnk is elég fejlett. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy a jó szex sokkal komolyabb, mélyebb dolog, mint két test találkozása. 

via