Soha nem mertél még nyíltan beszélgetni a szexről a pasiddal? Vannak benned olyan kérdések, amelyeket nem mersz feltenni? Pedig a pasik örömmel válaszolnak erre az 5 kérdésre, ha egy nő felteszi azokat. Sőt, kifejezetten beindítja őket, ha erről is beszélgethetnek a párjukkal!

Hogyan maszturbálsz?

A pasik nagyrésze imád a maszturbációról beszélni, és rendkívül izgatott lesz, ha megoszthatja a szerelmével, mit gondol róla, és hogyan esik neki jól. Sőt, sokan nagyon beindulnak nemcsak a témától, de attól is, hogy esetleg megmutassák a folyamatot. 

Mit gondolsz az anális szexről?

Ha eddig sosem érintettétek a témát, akkor főleg nagyon meglepő lehet a számára, hogy ilyen merész vagy ma! Ki tudja, talán ez lesz az ideális alkalom, amikor együtt fedezhettek fel egy új dolgot!

Milyen szerepjátékot szeretnél kipróbálni? 

Ez szintén egy új világot nyithat meg előttetek. Soha nem öltöztetek még be? Akkor talán ez töri majd meg a jeget, és holnap már azon ötleteltek, mivel kezdjetek!

Milyen pornót szeretsz nézni? 

Hidd el, a pasid imádni fogja, ha nem titokban kell majd a felnőttfilmeket néznie, hanem előtted is vállalhatja, mi izgatja fel, és mire bukik igazán. Ki tudja? Talán utána már ez is az előjáték része lesz nálatok?

Mire gondolsz kielégítés közben? 

Persze a legjobb, ha azt mondja hogy rád. Ám lehet, hogy vannak olyan vágyai, amelyeket eddig nem mert elmondani neked. Most azonban itt a lehetőség, hogy többé semmilyen titok ne legyen közöttetek.

via