Gwyneth Montenegro egy volt ausztrál szexmunkás, aki azt állítja, hogy amíg prostituáltként dolgozott, tízezer, igen 10 000 férfival feküdt le. Mostanában inkább már Ausztrália vadonját járja motorral és az utazásairól sorozatot forgat, de a szexiparban szerzett tapasztalatait korábban egy könyvben osztotta meg.

Gwyneth Montenegro 12 évig dolgozott a szexiparban, ami a tízezres szám ismeretében azt jelenti, hogy heti kb. 16 férfival szexelt, azaz munkanapokként átlagosan három vagy néha négy kliense volt.

Néhány tévhit arról, hogy mi kell a pasiknak

Gwyneth Montenegro néhány közkeletű tévhitet eloszlat. Például nem minden férfi gondolja azt, hogy minél szebb, minél nagyobb mellű a partnere, annál jobb. Sokan kifejezetten nem szeretik a megcsináltatott melleket, és rengeteg férfi direkt nem is a leggyönyörűbb nők közül választ partnert, például mert úgy érzi, hogy az a bizonyos nő túl szép lenne hozzá. Minden testtípusnak vannak bőven rajongói a férfiak között, és az átlagos férfiak egy hozzájuk illő nőre vágynak.

És persze rengeteg tény mutat arra, hogy sokkal könnyebb partnert találni a fiatalabb nőknek, téves viszont ebből arra következtetni, hogy a 40 feletti nők már senkinek nem kellenek. Gwyneth Montenegro azt mondja, a 40-es, 50-es, sőt a 60-as korosztályból is ismert szexmunkásokat, akik ebben az életkorban is remekül megéltek abból, hogy buktak rájuk a férfiak.

Merthogy az sem igaz, hogy a pasik egy-egy gyors numeránál többet ne akarnának az élettől/partnerüktől. Pont ezért van, hogy a legtöbb idősebb férfi mégsem 20-30 évvel fiatalabb csajszit választ magának, mert egy ilyen lánnyal kevésbé érezné a kapcsolódást, nem tud vele olyanokat beszélgetni.

Ezt akarják a férfiak

Nos, ennyi tapasztalattal a háta mögött az egykori szexmunkás következőket mondta arról, hogy mi az, amire a férfiak igazán vágynak a szexben, és nem, nem az a válasz, hogy minél extrább dolgokat vállaljon be a partnerük:

a legtöbb férfi nem mindig a fétisekre bukik. A legfontosabb a számukra, hogy úgy érezzék, hogy szükség van rájuk, akarják őket. Hogy egy begerjedt nő őket akarja. Alapvetően ez a férfiak legmerészebb álma.

2017-ben megjelent könyve kapcsán azt tanácsolta a nőknek, hogy nem feltétlenül vezet sehova, ha a különböző technikákban próbálsz minél gyakorlottabb lenni vagy minél bevállalósabbnak mutatkozni a férfi előtt. A lényeg az, hogy a férfi úgy érezze, hogy megőrülsz érte, ennyi a nagy titok.

Arról, hogy milyen legyen egy nő, a következőket mondja:

nem kell a legdögösebb végzetasszonyának lenned, csak legyél ápolt, érezd jól magad a bőrödben, és legyen önbizalmad, jó kisugárzásod, energiád!

Gwyneth Montenegro szerint ennyi kell mindössze, és a pasid máris úgy fogja érezni, hogy megkapja, amire vágyik. Ezt a gondolatot az alábbi, twitteres videójában is kifejti: azt mondja, amilyennek érzed magad, olyannak is tűnsz a többiek előtt.

Ezért akinek nincs önbizalma, úgy érzi, nem elég jó úgy, amilyen, az tényleg nem fog partnert találni. Keresni kell valakit (barátot, szakembert), aki segít elfogadni önmagunkat, segít megtalálni azt az önbizalmat, amivel elhisszük magunkról az a rém egyszerű igazságot, hogy teljesen jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk – ugyanúgy, mint mindenki más.

Via