Tarol a trend, mely szerint már nem elég a virágcsokor: annál sokkal több kell, hogy valakit lenyűgözzenek: mondjuk egy szexvirágcsokor

Mit jelent a szexvirágcsokor?

A Willis Wild Bouquet álmodott egy nagyot, és az ötletüknek nagy sikere lett, piacra dobták a szexvirágcsokrot, amit visznek, akár a cukrot. Egy virágcsokorral megérkezni egy nőhöz sokak szerint elcsépelt ötlet, ám ha a szálak között megbújik egy szexi meglepetés, akkor mindjárt más a helyzet!

A szexvirágcsokor lényege ugyanis, hogy a virágszálak közé egy szexjátékot rejtenek. Vibrátort, csiklószívót, vagy éppen anális gyöngyöket. Ha nem akarsz ennyire konkrét lenni, az sem baj, akár egy csomag ízesített óvszert is választhatsz a csokot ékeként. 

Akkor is remek megoldás, ha szeretnél vásárolni valamilyen szexjátékot. Miért ne vehetnéd akkor virágokkal együtt? Dobd fel a hangulatodat, és vele együtt az otthonodat is! Remek ötlet!

Házilag is elkészítheted a saját verziódat, az biztos, hogy meglepődik majd aki kapja, hiszen tényleg egy zseniális, ám örült ötlet!

Na de mit kínál a piacra dobó cég? Milyen típusú csokrokat kínálnak ők, na és milyen árban? 

Willies Wild bouket - Foxy Lover

willie.nl

Ez a gyönyörű virágcsokor 49.95 euróba kerül, és a növények mellett a Foxy Lover vibrátort tartalmazza. Ennek a játéknak 10 funkciója is van, és 19 centiméter hosszú. Mind a hüvelyt, mind a csiklót stimulálja a maszturbáció során. 

Willies Wild bouket - Szerelem a levegőben 

willie.nl

Ulala! A Willie Toys Premium Air Pressure vibrátor ebben a nagy csokorban van elrejtve. Ez a játék erőteljes légnyomáshullámokkal stimulálja a csiklót. Ez lüktető és szívó érzést ad anélkül, hogy közvetlenül érintkezne a csiklóval. Ez a csokor már drágább, 89.95 euróba kerül.

willies wild bouket - rómeó és júlia

willies.nl

Olyan szexjátékot keresel, amely ideális a partnereddel való közös szórakozához is? Ne keress tovább. A Willie's Wild Bouquet Rómeó és Júlia változata páros vibrátort rejt. Ez stimulálja a csiklót, a G-pontot és a péniszt is, és nem kevesebb, mint 10 vibrációs beállítással rendelkezik. Ezzel garantáltan a legintimebb pillanatokat élhetitek át együtt. Az ára 69.95 euró.

via