A tantrikus szex teljesen új dimenziót nyithat meg a párkapcsolatotokban: itt az ideje, hogy te és a pasid is megtapasztaljátok, milyen egy sokkal mélyebb együttlét.

Teremtsd meg a hangulatot!

Gyújts gyertyákat, készíts az ágyba puha párnákat, tegyél fel halk, lágy zenét, hogy minden adott legyen a romantikus, nyugodt hangulathoz. A tantrikus szex nem mindennapi élmény, ezért a legjobb, ha a hangulat és a körülmények is tükrözik, mennyire más ez az alkalom, mint a többi. 

Figyelj a légzésedre!

A tantrikus szexnél az egyik legfontosabb dolog a légzés. Vegyél egy mély levegőt az orrodon keresztül, ám ezúttal a hasadba. Nyugodtan tedd rá a kezed, hogy lásd, hogyan mozog a levegő hatására. Ügyelj rá, hogy szex közben is ide lélegezz, majd lassan fújd ki a szádon. 

Szemkontaktus

A tantrikus szex egy nagyon mély élmény, amely során az átlagosnál sokkal jobban kitárulkozol. Éppen ezért a szemkontaktus elengedhetetlen. Rengeteget hozzátesz az élményhez, ha mélyen a másik szemébe nézel. Ugye, mennyire régen csináltátok már így? 

Kezdjetek egy lágy masszázzsal!

Ugyan a kezeidre szükség lesz, most felejts el mindent, amit az előjátékról tudtál. Ne úgy közelítsd meg a másik nemi szervét, mint egy olyan testrész, amit fel akarsz izgatni, és a cél, hogy szexközeli állapotba jusson. Lásd a testét egészben, kérdezd meg, hol érez feszültséget. Készítsd fel tetőtől talpig egy masszázzsal az együttlétre. 

Összehangolt mozgás

A szexuális aktus során törekedj arra, hogy egyszerre lélegezzetek, és egyszerre is mozogjatok. Ha ennyire egymásra hangolódtok, akkor a közös orgazmus sem lehetetlen cél. 

Lótuszülés

A legjobb ha lótuszülésben kezditek ezt a teljesen más típusú együttlétet. A pasid üljön törökülésbe, te pedig rá. Így nagyon közel lesztek egymáshoz, és ebben a pózban minden eddigi lépés könnyen kivitelezhető: a szemkontaktus, az összehangolt mozgás, a légzés egy ütembe hozása. 

Késleltetett élvezet

Úgy érzed, közel a csúcs? Vagy a pasid érzi ezt? Még ne engedjétek át magatokat az élvezetnek. 3-4 alkalommal késleltessétek az orgazmust, hogy amikor megtörténik, többszörösen olyan intenzív legyen. 

Ne állj az érzéseid útjába

Itt az ideje, hogy végre tényleg megéld a szexet, és azokat az érzéseket, amelyeket az ad. Nevetni vagy éppen sírni van kedved? Nem meglepő, a tantrikus szex tud ilyen meglepetéseket okozni: add meg magadnak és a partnerednek a lehetőséget, hogy ezeket megélhessétek.

via