Nem minden éri meg, amit a TikTokon hypeolnak, ám a szexjátékok kategóriájában ezzel a rózsával nem lőhetsz mellé. Na de mitől is olyan különleges, hogy meghódította a világot?

A legszebb szexjáték, ami a leghatékonyabb is

A rózsa nemcsak praktikus, de szép is, és a szép dolgok a legtöbbször könnyen eladhatóak. Ha az ember nem tudja mire való, még azt is hiheti, hogy valami nagyon új designnal rendelkező dekorelem. De nem, ez a kis szexjáték az orgazmusok kulcsa, a női felhasználók szívének birtokosa. 

A rózsa szexjátéknak az az igazi különlegessége, hogy nem a péniszt szeretne utánozni. Nem a behatolást másolja, nem a hüvelyi szexet hivatott kicsit butábban megidézni: az orális szex élményét hozza el nekünk partner nélkül is. 

Ugyanis a rózsa titka, hogy szívóerőt fejt ki, ami olyan érzést biztosít, mintha valaki tényleg a lábunk között kényeztetne minket. Van olyan felhasználó, aki saját bevallása szerint 5 perc alatt 3 orgazmust élt át, nem csoda, hogy jelenleg mindenki ezt akarja!

Orgazmuscunamit ad a rózsa

Rengeteg olyan felhasználó van, aki nem prűd megosztani saját történetét, és hogy mennyire intenzív orgazmust ért el a rózsa segítségével. 

Na jó! Most használtam először, és 30 másodperc sem kellett, hogy hihetetlen orgazmusom legyen. A lelkem elhagyta a testem. Ez valami hihetetlen. 

Olyan is volt, aki elmesélte, hogy sosem szerette a vibrátorokat, mert az azzal tapasztalt élmény igen csak messze van a reálistól, ám a rózsa megszólalásig azt adta, amit egy partner az orális szex közben. 

Via