Itt az ideje, hogy végre olyan orgazmusod legyen, mint amit megérdemelsz! Hidd el, ha megvan a tökéletes póz, akkor egyszerűbb lesz, mint gondolnád. 

Mit tud a Zen úrnő póz?

A Zen úrnő póz nem csupán különleges neve miatt annyira közkedvelt, de azért is, mert ebben a pózban az átlagosnál könnyebben elérheted az orgazmust. Ha zavarban vagy attól, hogy a pasid néz téged szex közben, akkor ebben a pózban leszámolhatsz a félelmeiddel. A Zen úrnőnél ugyanis számára is nagy lesz az öröm: csodálhatja a gyönyörű testedet, amíg kényeztet. 

Igen, ez azért nem semmi jutalom neki sem, de térjünk vissza az orgazmusodra, mert most ez a legfontosabb. Szóval: hogyan is juthatsz el percek alatt a csúcsra, a Zen úrnő pózban? A titok nyitja a behatolási szög. 

Az orgazmusod garanciája

A Zen Űrnő pózban a pasi térdel, te pedig nem csupán fekszel, hanem a pasi megemeli a lábaidat, ezzel együtt a fenekedet. Neked semmi más dolgod nincs, itt a feladat oroszlánrésze a férfié: ő tart téged amíg behatol. 

Fotó: Shutterstock

Sőt, a lelkesebbek itt nem állnak meg, a kezükkel a csiklót is izgatják! Neked pedig ezzel soha nem tapasztalt élményben lesz részed, amelynek a végén csak egyetlen dolog várhat: egy igazi, intenzív, szédítő orgazmus.

via