Meghan Markle és Harry herceg hamarabb elválhat, mint gondolnád

Hogy a pár házassága komoly gondban van, azt Meghan Markle féltestvére, Samantha Markle állítja, a nem túl kedves teóriáját pedig alá is támasztotta.

Meghan Markle és Harry herceg hamarabb elválhat, mint gondolnád

Minek ellenség, ha az embernek családja is van, igaz, Meghan Markle? A színésznőből avanzsált hercegné apja és féltestvére, Samatha Markle talán egy szaftos bulvár melóra pályázik, mivel minden egyes adandó alkalommal azon törik magukat, hogyan járassák le Meghant.

Most pedig, hogy az Oprah-interjúnak, valamint Meghan Markle terhességének bejelentését követően újra középpontba került a pár, így a gonoszkodásra minden lehetőségük megvan közeli rosszakaróiknak. Samantha Markle egyenesen azt állította például legutóbb a TMZ-nek, hogy nem sokat jósol már Meghanék házasságának.

„Úgy látom, ez a házasság válással végződik, hacsak nem kapnak külső segítséget, és egyeznek bele abba, hogy őszintén dolgozzanak a bocsánatkéréseken, és azokkal, akiket valamilyen szempontból károsítottak az elmúlt két év alatt” – utal itt egyértelműen a királyi családra, majd hozzáteszi, Meghan a famíliába kerülve soha nem volt őszinte. Mindezt állítja úgy, hogy 2008-ban, vagyis 13 éve látták egymást utoljára. Ennek ellenére Samantha Markle hazugságnak és túlzásnak érzi Meghan arra vonatkozó mondatait, miszerint egyke gyerekként nőtt volna fel, de azt kívánja, bárcsak lenne egy testvére.

Ha még több olyan hadjárat érdekelne, amit Meghan Markle apja és nővére indított a hercegné ellen:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek