Bár Adele és a szerelme hivatalosan még nem erősítették meg, de nagyon úgy fest, hogy az énekesnőt eljegyezte a párja. Szemfüles rajongók ugyanis a hétvégi, Las Vegas-i koncertjén kiszúrták a gyűrűsujján annak a bizonyítékát, hogy az énekesnő bizony menyasszony lett. 

Nyári esküvőt terveznek

Bennfentesek információi szerint a 34 éves Adele és a párja, a 41 éves Rich Paul állítólag már el is kezdték szervezni az esküvőt, amit nyárra terveznek. Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a lánykérés hírét, de Adele a hétvégén, Las Vegasban egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján lépett színpadra. Sőt a szemfüles rajongóknak az is feltűnt, hogy az ékszert már jó ideje viseli az énekesnő, vagyis szerintük az eljegyzés sem mostanában történt. 

A gyűrű

A lenyűgöző ékszer egy körte alakú gyémántot tartalmaz, az ékszerszakérő szerint pedig körülbelül 10 karátos, az ára pedig igencsak borsos, ugyanis állítólag 1 millió dollárt ér.

Ezeken a fotókon tökéletes látszik Adele mesés gyűrűje: 

Még sohasem voltam ennyire szerelmes. A megszállotja vagyok. Egyértelmű, hogy még több gyereket szeretnék 

– mesélte korábban a szerelméről Adele, akivel két évvel ezelőtt vállalták fel a kapcsolatukat. 

Már volt férjnél 

Az énekesnő korábban már volt férjnél, 2018-ban ment hozzá  Simon Konecki-hez, 2021-ben azonban elváltak. Kapcsolatuk viszont régebbre nyúlik vissza, hiszen 2012-ben született meg a közös gyermekük, Angelo James Konecki.

(via)