Anne Hathaway nemrégiben a Vanity Fairnek adott interjút, amiben őszintén beszélt arról, milyen nehéz volt az út odáig, hogy édesanyává válhasson.

Anne Hathaway első babáját elveszítette

A színésznő ma már boldog kétgyermekes édesanya, ám fiai születése előtt 2015-ben sajnos első kisbabáját elveszítette. Ráadásul mindez akkor történt vele, amikor a Grounded című, hat héten át futó színdarabban szerepelt, amiben minden egyes este el kellett játszania, hogy kisbabája születik.

Elsőre nem jött össze nekem. Egy színdarabban játszottam, és minden este a színpadon kellett szülnöm. Túl sok volt, hogy magamban tartsam, miközben a színpadon úgy tettem, mintha minden rendben lenne

– mesélte az interjúban a színésznő, amiben kihangsúlyozta, hogy a történtek után mindenképpen szerette volna tudatni a sorstársaival, hogy nincsenek egyedül, ezért mesélte most el a saját történetét.

Nagyon nehéz ennyire akarni valamit, és közben tűnődni, hogy vajon rosszul csinálsz-e valamit!

A színésznő hozzátette, hogy anno 2019-ben azért azzal a szöveggel osztotta meg második gyermeke érkezését Instagramon, mert álszentnek érezte volna a vetélése után csakis a jó dolgokat kiposztolni.

Akkor ezt írta Anne Hathaway:

Mindenkit, aki a meddőség és a fogantatás poklán megy keresztül arra kérek, tudja, nem volt egyenes az út egyik terhességemhez sem. Extra adag szeretetet küldök nektek.

Via