A Celeb vagyok, ments ki innen játékosai között egyre nagyobb a feszültség. Miután Ádám és Gergő gazda bevásároltak a Kincsvadászaton gyűjtött pénzből, Gergő titokban átadott egy zsákot a kék csapatnak. A zsák pedig egy tonhalkonzervet rejtett, amitől elszabadult a pokol.

Éheznek a Celeb vagyok, ments ki innen szereplői

Gergő gazda szíve hatalmas. A társkeresők sztárja képtelen elviselni, ha csapattársai, na és dzsungelszerelme, Nini éheznek. Pedig most, hogy két csapatra osztották a lakókat, sajnos mindennapos, hogy csak az egyik fele lakik jól a társaságnak, a többiek a látványtól és az illatoktól lesznek tele.

Gergő gazda pedig általában szíve, nem pedig a racionalitás alapján dönt. Legutóbb egy szamarat hozott a társaságnak, hogy ne unatkozzanak, valamint mert gazdaként tudja, micsoda boldogság az állattartás. Sokakat már ezzel a lépéssel is nagyon feldühített, Curtis például nagyon rosszul viselte, hogy ez anyagi lemondásokkal is jár. 

Gergő gazda mindig bajba sodorja a lakókat

Most viszont, a tiltás ellenére saját ételükből adott a másik csapatnak, amit ugyan a rapper szó nélkül elfogadott volna, és már el is tervezte, hogy tonhalas rizst készít belőle, csapattársai visszaadták közös megegyezés alapján. 

Gergőre jelenleg nagyon mérgesek a dzsungellakók, ugyanis számtalan olyan döntést hoz meg, amivel bajba sodorja a többieket, és amiről senkinek a véleményét nem kéri ki.