Vasárnap este (magyarországi idő szerint hétfő hajnalban) rendezték meg a 66. Grammy-gálát, ami különösen sok meglepetést tartogatott idén a közönség számára. Az egyik ilyen váratlan esemény Céline Dion felbukkanása volt!

Céline Dion szívszorító pillanatokat okozott

Az énekesnő 2022-ben jelentette be, hogy egészségügyi okok miatt visszavonul. Kiderült, hogy stiff-person-szindrómával küzd, ami egy izommerevséggel és görcsökkel, ingerekre való érzékenységgel, fokozott érzelmi stresszel járó gyógyíthatatlan betegség. A rendkívül ritka kór Céline Dionnál többek között folyamatos izomfájdalmakat okoz, így az énekesnő két évvel ezelőtt kénytelen volt lemondani a koncertezésről.

Az énekesnő a bejelentés óta nem mutatkozott nyilvánosan, ezért lepett meg mindenkit, amikor feltűnt a Grammy-gálán fiával, majd a színpadra is felment, hogy átadja a legjobb albumért járó díjat Taylor Swiftnek.

Céline Diont hatalmas öröm és álló taps fogadta, ami után egy szívszorító beszéd következett.

Köszönöm mindenkinek! Én is szeretlek titeket. Gyönyörűek vagytok. Amikor azt mondom, örülök, hogy itt lehetek, azt tényleg a szívemből gondolom. Azok, akiknek megadatott az az áldás, hogy itt lehetnek a Grammy-díjátadón, sose becsüljék alul azt a hatalmas szeretetet és örömöt, amit a zene hoz az életünkbe és az emberek életébe világszerte. Nagy örömömre szolgál, hogy átadhatom azt a Grammy-díjat, amelyet két legenda, Diana Ross és Sting adott át nekem 27 évvel ezelőtt

– mondta az énekesnő, majd átadta Taylor Swiftnek az idei díjat a Midnights című albumáért.

Via