Nem viselte jól a kiesését Bárdosi Sándor! A birkózó és a táncpartnere voltak azok, akik a legutóbbi adásban a legkevesebb szavazatot kapták. A páros Berki Mazsiékkal állt együtt a veszélyzónában. A DWTS nézői botrányos pillanatoknak lehettek szemtanúi az adás végén. 

Öklendezett... 

A kiesés után Bárdosi Sándor még a színpadon megölelte Berki Mazsit, de ezután nem rejtette véka alá a véleményét, és öklendezést szimulált. 

Elmondta, miért tette

öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. [...] Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész…

- nyilatkozta Bárdosi Sándor a Borsnak.

Itt a felvétel

A zsűrivel sem értett egyet

A legutóbbi adásban a zsűritől is Bárdosiék kapták a legkevesebb pontot, amivel a birkózó szintén nem értett egyet, állítólag az adás végén az egyik zsűritagra, Juronics Tamásra is ráförmedt:

„mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!”

A birkózó felesége szintén összetűzésbe keveredett egy másik zsűritaggal, Bereczki Zoltánnal. 

Szőke Zsuzsi a közösségi oldalára posztolt

Bárdosi Sándor táncpartnere jobban kezeli a kiesést, nemrégiben egy megható posztot írt a közösségi oldalára, valamint több fotót is közzétett. 

Tegnap este számunkra, talán a vártnál picit hamarabb, véget ért az idei Dancing with The Stars. Szeretném megköszönni mindenkinek aki támogatott minket az elmúlt 3 hétben, valamint a rengeteg kedves üzenetet amit tegnap este óta küldtetek. Mi igyekeztünk hétről hétre minden tőlünk telhetőt megtenni @bardosi_sandor -ral, ami most úgy tűnik ennyire volt elegendő . Köszönöm, hogy idén is részese lehettem ennek a nagyszabású produkciónak és csoda csapatnak… számomra ezen a színpadon táncolni mindig is egy életre szóló élmény marad

- írta a táncos a bejegyzésében.