Ed Sheeran március elején, egy Instagram posztban jelentette be azt a fájdalmas dolgot, ami alapjaiban megváltoztatta az élethez és a zenéhez való viszonyulását. Ez pedig az volt, amikor imádott feleségénél daganatot diagnosztizáltak. 


Érzéseiről vallott Ed Sheeran

A most megjelenő Ed Sheeran: The Sum of It All című, Disney+ doku-sorozatban nyíltan mesél arról, milyen érzés volt szembesülni azzal, hogy a várandós  felesége daganatos betegséggel küzd.

Szörnyű volt

– vallotta be, majd később hozzátette: 4 óra alatt 7 dalt írt, ami segített neki abban, hogy megbírkózzon ezzel a fájdalommal. Feleségéről így beszélt:


Ő a legcsodálatosabb dolog az életemben, amiről igazából senki sem tud. Minden sokkal jobb lett, amikor része lett a mindennapjaimnak.


Felesége is megszólalt

Ugyan felesége, Cherry Seaborn ritkán nyilatkozik, ebben a dokumentumsorozatban ő is megszólalt. Világsztár férjéről ezt mondta:

Amikor valami igazán intenzív dolog történik vele, akkor ír egy dalt

- mondta, majd hozzátette, Ed számára a zenélés lényege az, hogy megmutassa az embereknek, nem csupán egy zenegyártó gép, nem egy robot, aki próbál a slágerlisták élére kerülni, hanem apa, gyermek és barát, aki a zenéjével érzelmeket fejez ki.

Erről az időszakról és ezekről az érzésekről is szól új albuma, amely május 5-én jelenik majd meg.Via