Egy spanyol lesifotós, Jordi Marin elárulta, hogy Gerard Piqué majdnem elütötte Barcelonában. A férfi azért ment el a focista szüleinek a házához, hogy Shakira új szakítós daláról kérdezősködjön. Kiderült, hogy a labdarúgó éppen a barátnőjével volt, amikor összetalálkoztak. 

Ma egy kellemetlen találkozásom volt Gerard Pique -vel és Clara Chia -val. Majdnem elütöttek

- mondta Jordi Martin egy spanyol lapnak.

Íme, a felvétel

A férfi elmondta, hogy Piqué szándékosan felgyorsította az autót, hogy ráijesszen, valamint amikor elhaladtak egymás mellett az úton, akkor Clara Chia Marti és a focista elkezdték sértegetni. 

Korábban is megfenyegette

Jordi Martin állítja, hogy Piqué megszerezte a telefonszámát és többször megfenyegette, hogy meg fog halni. A focistának valószínűleg elege van a lesifotósok és újságírók állandó zaklatásából. 

Instagram-hivatalos a kapcsolat

Piqué nemrég az Instagramon is felvállalta a kapcsolatát a 23 éves barátnőjével. A pár a támadások kereszttüzébe került, különösen Shakira szakítós dalai óta. Állítólag Clara Chia Marti pszichológus segítségét kérte, valamint egy barcelonai magánklinikára is befeküdt  a pánikrohamai miatt. Néhány hete a szerelmeseket egy étteremben azért nem szolgálták ki, mert a tulajdonos hatalmas Shakira rajongó.

Az emberek dühét az váltotta ki, hogy Piqué és Clara Chia Marti állítólag már hosszú ideje találkozgattak, ugyanis a fiatal lány egy 2021-es Zoom meeting hátterében is feltűnt. 

Via