Shakira és Gerard Piqué szakítása még nyilván jó ideig téma lesz, hiszen a kolumbiai énekesnő most készül kiadni második dalát arról, hogyan csalta meg a szerelme, sőt, hamarosan egy nagy, kitálalós interjú is várható. Hát most kiderült, hogyan kezdődött az egész sztori.

Shakira semmit sem sejtett

Az már jó ideje köztudott, hogy Piqué már akkor találkozott Clara Chiával, amikor még bőven együtt voltak Shakirával. Sőt, nemcsak Piqué találkozott vele, hanem maga az énekesnő is, legalábbis így tudja a Semana című lap.

Az első találkozóra a focista saját cégének székhelyén került sor. A Kosmos nevű cégről, sőt, cégcsoportról van szó, aminek Gerard Piqué a tulajdonosa, és amely a honlapja szerint a sport és a szórakoztatás jövőjén dolgozik. Hát eléggé úgy tűnik, hogy Gerard Piqué jövőjét is eléggé megdolgozta a nagy találkozás Clara Chiával.

Mint a tulajdonos felesége, időnként Shakira is bejárt ebbe a bizonyos Kosmosba.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Közös fotót kért

Lapértesülések szerint Shakira egyszer pont akkor ment be a Kosmosba, amikor éppen Clara Chia is ott volt. A fiatal szépség odament Shakirához azzal, hogy nagyon nagy rajongója és egy közös fotót kért.

Shakira erre igent mondott, így ez lett kettejük első beszélgetése és közös fotója.

Persze a Marca című lap így utólag már azt találgatja, hogy őszinte volt-e Clara Chia, amikor odament Shakirához azzal, hogy mekkora rajongója. Hiszen akár az is elképzelhető, hogy már ekkor volt köztük valami Piquével, és ebben az esetben azért elég durva odamenni a szerelmed feleségéhez, hogy mennyire rajongsz érte. Hmm.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Ez volt az első, de nem az utolsó

Az első találkozást aztán még minden bizonnyal több követte. Clara Chia például egy 2021-es Zoom hívásban is feltűnt Piqué mögött, jóval azelőtt, hogy a kapcsolatukra fény derült volna. Shakira végül akkor jött rá, hogy megcsalja a párja, amikor a lekvár eltűnt a hűtőből, és rajta kívül senki más nem szereti.

Via