Bár György herceg még meglehetősen fiatal, mindössze 9 éves, a királyi család rajongóit mégis érdekli, hogy vajon a leendő király, mikor megy majd el az első, egyéni körútjára.

Rengeteg országban járt már, de nem egyedül 

György herceg már több hivatalos utazásra is elkísérte a szüleit: jártak Új-Zénadon, Ausztráliában, Kanadában, Lengyelországban, valamint Németországban, de magánutazáson is több, csodálatos helyet, egyebek között Jordániát és Franciaországot is felkeresték már. A királyi család követői azonban most arra kíváncsiak, hogy a 9 éves herceg, mikor debütál majd önállóan. 

Még várni kell 

A királyi szakértők szerint azért erre még várni kell, hiszen szigorú szabályok menték élik a család tagjai az életüket. Valószínűleg György,  csakúgy, mint az édespja Vilmos, valamint a nagybátyja, Harry, 23 éves korában mehet majd el az első, egyéni körútjára. 

Vilmos és Harry első útja

Vilmos herceg első egyéni debütálására 2005-ben került sor, akkor Új-Zélandra utazott. A turnén képviselte a királynőt egy, a II. világháború végére emlékező eseményen. Harry első, egyéni debütálása ennél egy picit egzotikusabbra sikerült, ő ugyanis Brazíliába utazott, míg annak idején Károly király Washingtonba ment először a szülei nélkül, ahol Richard Nixon elnök vendége volt a Fehér Házban. Az úton vele tartott a húga, Anna hercegnő is. 

Ha eljön az idő

Ha eljön az idő, György herceget nagy eséllyel egy olyan kulcsfontosságú nemzetközösség országba küldik majd, mint Kanada, Ausztrália vagy Új-Zéand, de nem kizárt, hogy az USA-ba látogat majd. 

(via)