Hamarosan véget ér 2023, így a királyi család is kiadott egy összesítést, amiben felidézték az év legemlékezetesebb pillanatait. A videóból természetesen György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg sem hiányozhattak! 

Sűrű éve volt György hercegnek és Sarolta hercegnőnek 

Katalin hercegné és Vilmos herceg hivatalos Instáján jelent meg a videó, amiben visszatekintenek a 2023-as évre. A hercegi párnak és a gyerekeknek sűrű volt az évük, hiszen sok hivatalos látogatást tettek, májusban pedig a koronázáson is részt vettek. 

Az év második felében volt Károly király születésnapi parádéja, a gyerekek jártak Wimbledonban, decemberben pedig részt vettek a karácsonyi koncerten. György herceg és Sarolta hercegnő egyre több nyilvános eseményen vesznek részt, így ők többször tűntek fel a videóban. 

Nagyrészt olyan fotókat válogatott össze a hercegi pár csapata, melyeket láttunk már korábban. De szerencsére bekerült pár sosem látott felvétel, például Lajos hercegről, amikor épp bedobta a levelét a karácsonyi koncert előtt a postaládába. 

A videó elnyerte a rajongók tetszését, sokan pedig a zeneválasztást is kiemelték, hiszen Harry Styles egyik dala szól a képek alatt. 

Milyen csodálatos év

– üzente az egyik rajongó. 

Emlékezetes év! Alig várom, mit hoz 2024!

– írta a videó alá az egyik internetező. 

Imádok mindent ebben a videóban! Csodásan választottak dalt!

– kommentelt az egyik követő. 


Via