Döbbnetes dolgot állítanak a testbeszéd szakértők, akik úgy vélik Harry herceg és Meghan Markle házassága tönkrement. 

Úgy tűnik minden rendben, de...

Bár a páros úgy tűnik remekül megvan, mindannak dacára, hogy a királyi családdal való viszonyuk nem hogy javul, de gyakorlatilag percre perc romlik. Nyilvánvalóan egy ilyen stresszes időszak köztük is szülhet konfliktusokat, de az elmúlt időszak fotóinak tanúsága szerint Sussex hercege és hercegnéje szerelmesebb, mint valaha. Legutóbb, amikor kiderült, kilakoltatják őket a Frogmore Cottage-ból, akkor is inkább úgy döntöttek nem foglalkoznak smemivel, és elmentek randizni. A róluk készült felvételek pedig azt mutatták, jó hangulatban telt az estéjük, éppen ezért sokkoló, amit a testbeszéd szakértők állítának.

Minden csak látszat? 

Szerintük ugyanis mindez csak látszak, Harry és Meghan házassága pedig valójában befuccsolt. Minderre abból következtetnek, hogy Harry a napokban, a legnagyobb titokban érkezett az Egyesült Királyságba, ahova nagyon úgy fest, a felesége nem kísérte el. A fiatalabbik herceg Elton Jonh bírósági meghallgatása miatt érkezett Londonba, ugyanis nagyon fontosnak tartja, hogy jelenlétével is támogassa az ügyet. 

Mintha két különböző ember lenne 

Harryről persze azóta több fotó és videó is napvilágot látott, a felvételeken pedig meglepően nyugodtan, kiegynesúlyzottnak tűnt, sőt többször mosolygott is. A szakértők szerint azonban ez aggodalomra adhat okot, ugyanis úgy vélik Harry teljesen másként viseledik egyedül, mint a felesége oldalán. Ezúttal sokkal felszabadultabb, míg Meghan mellett állandóan feszeg, legalábbis a szakértők véleménye szerint. 

Ezen a felvételen is nagyon vidám: 

Harry Meghan nélkül egy teljesen másik személy, egy másik férfi. Ilyenkor úgy tűnik boldog, és élvezi az életet. Kihúzott háttal sétál, körülnét és nem pedig a padlót bámulja. Meghan oldalán ugyanis ezt csinálja 

– magyarázza a szakértő. 

@thebodylanguageguy The detail everybody missed in Harry's impromptu lambada 😂 - #princeharry #meghanmarkle ♬ original sound - Jesús Enrique Rosas
Szavazás