Miután Katalin és Vilmos herceg is közreadta a 2022-es karácsonyi üdvözlőlapját, megjelent Meghané és Harry hercegé is, ám a walesi párral ellentétben az övékén nem szerepelnek a gyerekeik. 

Karácsonyi üdvözlet 

Örömteljes ünnepet kívánunk. 

- olvasható a kártyán, melyen csak Meghan és Harry láthatók kéz a kézben, a két gyermekük, a hároméves  Archie és az egyéves Lilibet  nem szerepelnek rajta. Az üdvözlőlapon szereplő fekete-fehér fotó egyébként a Robert F. Kennedy Ripple of Hope díjátadó gáláján készült New Yorkban, még a hónap elején. 

Nem szerepelnek a gyerekek 

Azt nem tudni pontosan, hogy a gyerekek miért nem szerepelnek a képen, de valószínűleg köze lehet ahhoz, hogy korábban a pár közölte: a gyermeiknek is megvan a magánéletükhöz való alapvető joguk. Sőt, a témát hosszassan taglalták a már sokat emlegett Oprah-féle intejrúban is. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ez álla háttérben, ugyanis a 2021-es üdvözlőlapon a gyerkőcök is szerepeltek. 

Vilmos is boldog ünnepet kívánnak

Harryékkel ellentétben  Vilmos és Katalin hercegné  is megosztották az idei karácsonyi üdvözletüket, egy aranyos, családi fotóval kívántak boldog ünnepeket, a felvételen a szülőkön túl, mindhárom gyermek, így György, Sarolta és Lajos herceg is szerepelt. 

(via)