Kylie Jennernek nem megy olyan nehezen Sophie választása: megmondta, ki a kedvence.

Akihez a legközelebb áll

Az elejére egy kis statisztika, amibe érdemes belegondolni, ha a kedvenctestvér-téma merül fel. Kylie Jennernek egy édestestvére van: Kendall Jenner. Rajta kívül viszont mindkét szülője, azaz Kris Jenner és Caitlyn Jenner oldaláról is van 4-4 féltestvére. Ez azt jelenti, hogy összesen 9 testvére van. Mindannyian idősebbek nála.

Szóval amikor a Vogue Italia megkérdezte Kylie Jennertől, hogy ki a kedvenc testvére, azért volt bőven választási lehetőség. De a 25 éves modell-inlfuenszer a következőket válaszolta:

most Kim, de ez idővel mindig változik.


A legfiatalabb húg még a következőket tette hozzá legismertebb nővéréről:

Kim annyit változott az utóbbi időben. Nagyon szoros kapcsolat van köztünk, ő az első nővérem, akit felhívok, ha valamire szükségem van. Az utóbbi időben nagyon sok hasonló dolgon mentünk keresztül.

Na és Kendall...?

Kendall Jenner neve is felmerül az interjúban. Kylie Jenner akkor említi egyetlen édestestvérét, amikor azt kérdezik tőle, hogy kivel van a legkevesebb közös kapcsolódási pontja, ki az, akivel a leginkább különböznek egymástól:

kétséget kizáróan Kendall. De tudod, mit szoktak mondani, nem? Az ellentétek vonzzák egymást. Hát mi így vagyunk egymással.

Nyilatkozott a többiekről is, méghozzá azt, hogy melyik tesójától mit tanult meg:

Khloé tanított meg arra, hogy kedves legyek és meg tudjak bocsátani; Kendall a barátság és a feltétel nélküli szeretet fontosságára; Kourtney az egészség értékére és arra, hogy milyen fontos, hogy az ember ne legyen felszínes; Kim pedig arra, hogy erős legyek, hogy mindig azt tudjam mondani magamnak, hogy meg tudom csinálni, jöjjön, aminek jönnie kell. Kim nagyon erős és nagyon rugalmas.

Hozzáteszi viszont, hogy hasonlóan erős nőt ismert meg az édesanyjában, Kris Jennerben.

Via