Harry herceg korábban rengeteget bulizott, a herceg viselkedése a királyi család számára is problémát okozott. Évekkel ezelőtt sok botrányba belekeveredett, ami elég rossz színben tűntette fel az egész családot. Most Sussex hercege elárulta, hogy melyik volt élete egyik legkínosabb esete. 

Harry herceg nagyon szégyellte magát a képek miatt 

A herceg az évekkel ezelőtt történt incidensről az életrajzában vallott. Elárulta, hogy a 2012-ben készült fotók nagyon kellemetlenül érintették. Harryről Las Vegasban készítettek meztelen fotókat miközben bulizott, a fényképek valósággal bejárták a világsajtót, és mindenki a botrányról beszélt. 

A botrány után Harry hercegnek Balmoralba kellett utaznia, hogy csatlakozzon a családjához. A királyi család tagjai minden nyarat itt töltöttek, így Harrynek mindenkivel szembe kellett néznie. 

Elsírtam magam: Hogyan hagyhattam, hogy megtörténjen? Hogy voltam ilyen hülye? Miért bíztam meg másokban? Bűntudatom és szégyenérzetem néha megnehezítette, hogy nyugodtan lélegezzek. 

Harry herceg augusztusban érkezett meg a birtokra, ez az időszak pedig különösen nehéz a család számára. Eleinte nagyon nem vágyott arra, hogy találkozzon Károly királlyal, vagy a családja többi tagjával, nagyon félt attól, hogy mit fognak róla gondolni. Ezzel szemben mindenki megértő volt vele, és senki sem ítélte el. 

Nem sokkal az érkezésem után találkoztam Apával a közeli Birkhallban. Meglepetésemre, megkönnyebbülésemre gyengéd volt. Még meg is zavarodott. Együtt érzett velem, azt mondta, mellettem áll, bár soha nem volt meztelenül a címlapon.

Harry herceg a könyvében azt is elárulta, hogy élete legnehezebb pillanatait Balmoralban élte át, mivel éppen a birtokon vakációzott, amikor megtudta, hogy meghalt Diana hercegné.


Via