Hatalmas a boldogság Iszak Eszti és Gyurta Dani életében: kiderült, hogy az első közös gyermeküket várják. A házaspár a közösségi oldalaikon is megerősítette az örömhírt. 

Ezt lehet tudni

Először a Blikk erősítette meg a hírt, hogy Iszak Eszti és Gyurta Dani szülők lesznek. Az azonban nem derült ki, hogy a műsorvezető kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt, de augusztusra várják a kicsit. Később a házaspár egy fotóval megerősítette a hírt az Instagramon, ám egyelőre nem szeretnének nyilatkozni a boldogságukról. A fotót ide kattintva tekintheted meg. 

Iszak Eszti mindig is vágyott az anyaságra

A tévés néhány éve így nyilatkozott a családalapítással kapcsolatban: 

Kevesen tudják rólam, de nagyon családcentrikus vagyok, imádom a gyerekeket! Mindenképpen szeretnék majd egyszer családot, már én is 30 éves vagyok, és bár nem érzem magam annyinak, el tudom képzelni, hogy hamarosan édesanya legyek. Szerencsére a szüleim soha nem szóltak bele az életembe, nem is faggatóznak ez ügyben, maximálisan megbíznak bennem és a döntéseimben

– mondta akkor Iszak Eszti, aki egyébként anno azt mondta, ha kislánya születik Eszternek nevezné, hogy tartsa a családi hagyományokat.