Már senkit sem lep meg, hogy Jennifer Lopez elképesztő formában van. De még mindig tud újat mutatni, most épp egy átlátszó ruhában villantott! 

Jennifer Lopez szexin reklámoz cipőket

J.Lo közös kollekciót jelentetett meg a Revolve márkával, az énekesnő dögös magassarkúkat tervezett. A kapszulakollekciót természetesen ő maga reklámozza, amit meg is értünk. A csillogó, szexi darabokkal láthatóan remekül tud azonosulni. A fekete és ezüst cipők már önmagukban is lenyűgözőek, de Jennifer tovább forrósította a hangulatot a merész pózokkal. 

A híressé szexi estélyibe bújt a képek kedvéért, amiben megvillantotta a hasát. Egy másik szettben is készültek róla fotók, egy átlátszó ruhában, ami kiemeli, mennyire izmos a lába. A pózoknak és a merész ruhakölteménynek köszönhetően mindenki megcsodálhatja az elképesztő alakját. J.Lo láthatóan rengeteget edz, aminek meg is van az eredménye.

Imádták a rajongók 

Az internetezőket lenyűgözték a fotók, pedig az ilyen dögös felvételek nem számítanak újdonságnak a celebtől. Gyakran tölt fel szexi fotókat, legútóbb például fehérneműben mutatta meg az izmos alakját. 

J.Lo valódi istennő vagy

– üzente az egyik rajongó. 

Az egy és egyetlen! A legerősebb és legerőteljesebb! Csajszi csak folytasd, és érj el újabb sikereket!

– írta egy másik kommentelő. 

Elképesztően nézel ki!

– emelte ki egy internetező. 

Az énekesnőt a következő időszakban gyakrabban láthatjuk majd fehérneműben, mivel pár hete bejelentették, ő lesz az Intimissimi nagykövete. A tavaszi kollekciót már a fotóival reklámozzák. J.Lo remek választás, hiszen rengeteg nőt inspirált az elmúlt évtizedekben az önmegvalósításra, miközben megéli a nőiességét. 


(via)