Amihez Jennifer Lopez csak hozzányúl, az arannyá változik. Ráadásul sosem elégedett meg csupán az énekléssel, hamar ráérzett a színészetre, sőt már jó ideje producerkedik is. Saját filmgyártó cége is van, ami a Nuyorican Productions nevet viseli, és olyan mozikat gyártott, mint a Hozzám jössz? vagy Az anya.

Jennifer Lopez váratlan ötlettel rukkolt elő

Az énekesnő új filmje nemrég debütált, új albuma is most jelenik meg, de ő máris a következő produkciójára készül. De mielőtt azt gondolnád, hogy egy csajos romkom következik, nagyot tévedsz! JLo ezúttal egy animációs filmre készül, méghozzá a világ egyik legnépszerűbb mesesorozatából álmodott meg egy egészestés filmet.

A hírek szerint Jennifer Lopez a Bob, a mester című gyerek műsorból készít animációs nagyfilmet. Az eredeti sorozat 1999 és 2011 között futott, és elképesztően népszerű volt a gyerekek körében világszerte. A főszereplő Bob, azaz Roberto egy ezermester, aki bármit meg tud javítani, fel tud építeni. JLo változatában a főhős Puerto Ricoba utazik egy nagy építési munka miatt. Persze a desztináció nem véletlen! JLo a karibi latin nemzetek és népeik élénk és színes kulturáját szeretné bemutatni és ünnepelni ezzel a húzásával.

Via