Justin Bieber hatalmas csalódást okozott a rajongóknak: egy teljesen szükségtelen dologban hazudott mindenkinek. 

Justin Bieber állva elaludt a Coachellán

Justin Bieber számára az idei Coachella nem éppen az önfeledt szórakozásról szól. Tegnap bejárta az internetet az a videó, ahol a kordonra dőlve, magába roskadva hallgatja a zenét. Közben felesége, Hailey Bieber simogatja, de minden hiába, Justin Bieber kedve nem javult. 

Akkor nagyon kiakadtak a rajongók, hogy miért kellett a népszerű énekest odarángatni a helyszínre, amikor látható, hogy semmi kedve hozzá. Azóta viszont újabb felvétel látott napvilágot, ahol szintén nem túl bíztató Justin Bieber hangulata. 

Justin Bieber szükségtelenül hazudott

Justin Bieber ugyanis a legújabb felvételen éppen Frank Ocean koncertjén vesz részt, ám a sztár csukott szemmel álldogál, és néha el-el szundít. Hogy hogyan lehet egy fesztiválon ekkora hangzavar mellett aludni, az rengeteg emberben megfogalmazódott, ám nem magával, az alvás tényével okozott problémát az énekes. 

Justin Bieber ugyanis a legutóbbi Instagram-posztjában ódákat zengett arról, hogy mekkora buli volt Frank Ocean koncertje, és hogy teljesen lenyűgözte az, amit látott és hallott tőle. A rajongók viszont becsapva érzik magukat a történtek miatt, hiszen ha Justin Bieber aludt a koncerten, akkor miért volt szükség arra, hogy az Instán teljesen máshogyan állítsa be a történteket? 

via