Nagy felháborodást okozott Kanye West feleségének a legújabb szettje. Bianca Censori az utóbbi hónapokban sokszor megbotránkoztatta az embereket, ám ezzel az outfittel még nagyobb botrányt kavart, mint korábban bármikor. 

Fehérnemű nélkül jelent meg Kanye West felesége 

Bianca Censori egyre gyakrabban lép ki botrányos szettben az utcára. Tavaly például Olaszországban okozott megdöbbenést, mivel annyira átlátszó volt a felsője, hogy szó szerint mindent megmutatott. Ennyire merészen öltözködni tilos az országban, így az is felvetődött, hogy a párt kitiltják. 

Kanye felesége az incidens óta sem öltözködik szolidabban, sőt! Most Párizsban tartózkodnak, ahol Bianca megmutatta, hogy tud még merészebben öltözködni. Kedden fehérnemű nélkül jelent meg, csak harisnyát viselt és egy bundát. A bunda alatt semmi sem volt rajta, de ezzel nem villantott. A harisnya viszont szó szerint mindent megmutatott. A képeket itt találod

Az információk szerint Bianca szettjeit Kanye választja ki, korábban Kim számára is állított össze outfiteket. 

Kanye ugyanazt csinálja Biancával, amit tett Kimmel a házassága alatt. A különbség az, hogy amikor Kanye felöltöztette Kimet, emberként tisztelték – mint művészt

– magyarázta a Daily Mail nevű lapnak egy informátor. 

Bianca pár nappal ezelőtt egy másik szettjével is nagy felháborodást okozott, akkor egy bőrből készült bodyt visel, amiben megvillantotta a dekoltázsát, de nadrág akkor sem volt rajta, így eléggé merész volt a szettje. 


Via