Hétfőn engedték ki Károly királyt a kórházból, miután prosztata-megnagyobbodás miatt műtéten kellett átesnie. A palota információi szerint 1 hónapig nem fog dolgozni, de most Kamilla királyné új információkat közölt az állapotáról

Így érzi magát Károly király 

Négy napot töltött benn a kórházban Károly király miután megműtötték. Az információk szerint a beavatkozás sikeres volt, az uralkodó pedig viszonylag gyorsan visszaállhat a munkába. Nagyjából 1 hónapig nem vállal nyilvános szerepléseket, addig a háttérből irányítja a dolgokat. 

Kamilla királyné viszont ettől függetlenül több látogatást is elvállalt, a legutóbbin pedig elárulta, hogyan érzi magát Károly király.

Jól halad, mindent megtesz

– felelte a kérdésre, amit Károly király állapotával kapcsolatban tettek fel neki. 

Az elmúlt időszakban többször is beszélt Kamilla királyné a férje állapotáról, rögtön azután is megszólalt, hogy a palota bejelentette a műtétet. Elárulta, hogy jól van, és alig várja, hogy az operáció után ismét munkába álljon. Bővebb tájékoztatást a palota sem adott, de Károly király mosolyogva hagyta el a kórházat hétfőn, ez a rajongókat is megnyugtatta. 


Via