Nagy botrányt kavart Katalin hercegné legújabb fotója, amit a képügynökségek szerint többször is módosítottak digitálisan. Később a hercegné elismerte, hogy szokta használni a Photoshopot, ezzel a képpel is ez történt. Az ügy azonban nem csak neki ártott, mivel a szakértők szerint a királyi családra is kihatással lesz. 

Katalin hercegné botránya miatt egyre kevesebben bíznak a királyi családban

Mindenki a királyi családot figyeli, az emberek pedig alig várják, hogy kiderüljön mi történt Katalin hercegnével. A hivatalos információk szerint a walesi hercegné hasi műtéten esett át, és éppen lábadozik. Bár a palota magyarázata világos, sokak szerint valami nagyobb dolgot próbálnak eltitkolni. Az elmúlt hetekben többször próbálták megcáfolni a különféle konteókat, de a kétkedőket nem sikerült meggyőzni. Katalin hercegné Photoshoppal szerkesztett fotója pedig csak rontott a helyzeten. 

Erről beszéltek a szakértők is, Piers Morgan, újságíró szerint láthatóan megingott az emberek bizalma a királyi családban. Már nem tudják, mit hihetnek el, ez pedig kihatással lehet a monarchiára is. Az újságíró szerint láthatóan próbálták a helyzetet orvosolni, a hétvégén készült videóban, de ezzel sem győztek meg mindenkit. 

A szakértők szerint a királyi családnak most meg kell próbálnia visszaépíteni a bizalmat. Ez pedig nem lesz annyira egyszerű, mivel a közvélemény láthatóan nem hisz el semmit a királyi családnak. Katalin hercegnében is megrendült az emberek bizalma, erről Paul Burrell, Diana hercegné egykori komornyikja beszélt. 

Azt akarom, hogy megmutassák a világnak, hogy minden rendben van walesi család házában, és azt akarom, hogy menjenek előre, mert ők a jövő reménysége. Nélkülük - Katalin nélkül - A királyi családnak vége.

Katalin hercegné áprilisig nem jelenik meg nyilvános eseményen, ezt korábban közölte a palota. Azonban azt is bejelentették, hogy visszatért a munkájához, így a különféle háttérfeladatokat már ellátja. 


Via