Minden rajongót sokkolt, amikor néhány nappal ezelőtt a Kensington-palota közleményt adott ki arról, hogy Katalin hercegné kórházba került.

Egy hasi műtét elvégzésére volt szükség, és bár ennél több információt nem akart megosztani a hercegné, annyit közöltek, hogy előreláthatólag 10-14 napot tölt majd a kórházban, és lábadozása legalább húsvétig tart majd.

A legfrissebb hírek szerint a hercegné jól van, mégis szokatlanul viselkedik, ami György herceget és testvéreit is érinti.

Katalin hercegné csak Vilmos herceget fogadta a kórházban

A hercegnéről köztudott, hogy imádja a gyermekeit, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legnormálisabb gyermekkort biztosítsa számukra.

Egy közeli forrás azonban elárulta, hogy bár a hercegné napok óta benn van a kórházban, és Vilmos herceget is látták az intézményből távozni, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem mehetett be az édesanyjukhoz.

Ez furcsa annak fényében, hogy a hercegné mennyire közel áll a gyermekeihez, és úgy tűnik, a lehetőség adott lenne arra, hogy találkozzanak.

katalin-hercegne-cosmopolitan.hu
Forrás: Paul Edwards / POOL / AFP

De néhány szakértő úgy véli, erre a látogatásra egyelőre nem kerülhet sor, mert a hercegné nem szeretné, ha a kicsik gyengének látnák, és aggódni kezdenének érte. Sok szülő kommentálta a vélekedést, és többen is egyetértettek abban, hogy a kórház ijesztő lenne a gyerekeknek.

Egyelőre nincs további információ a hercegné állapotáról, de a hazatéréséről nagy valószínűséggel a palota újabb közleményt ad majd ki.

via