Megdöbbentette a rajongókat, amikor kiderült, hogy Katalin hercegnét megműtötték. A walesi hercegné állapotáról több információt nem közöltek, csak annyit árultak el, hogy nem rák miatt kellett átesnie a beavatkozáson. 

Ezért tölt sok időt Katalin hercegné a kórházban 

A rajongókat napok óta az foglalkoztatja, hogy Katalin hercegnének miért kell heteket a kórházban töltenie. A palota bejelentéséből kiderült, hogy a walesi hercegné 12-14 napot tölt kórházban, utána pedig otthon folytatja a felépülést. Most azonban megszólaltak a szakértők, és elárulták, miért tölt ennyi időt orvosi felügyelet alatt.

Katalin hercegné hasi műtéten esett át, pontosan nem tudni, mi miatt műtötték meg, az viszont biztos, az operáció tervezett volt. Dr. Deborah Lee, a Dr. Fox Online Pharmacy munkatársa nyilatkozott erről az Express.co.uk-nak. 

Hasi műtéteknél a legtöbb ember négy-hét napig marad a kórházban. A laparoszkópos műtét után ez két-négy napra csökken. Nagyon függ attól, hogy pontosan mit csináltak. Két hónapba vagy többe is telhet, amíg a beteg jól érzi magát, és utána normálisan mozoghat

– magyarázta a szakértő. 

A szakértők szerint Katalin hercegné több ok miatt is maradhat tovább a kórházban. Ezek közül az egyik, hogy magánklinikán gyógyul, így az állapotától függetlenül tovább benntartatják. Nagy valószínűséggel az orvosok is szeretnék, ha minél hamarabb felépülne


Via