A palota még nem árulta el, hogy Katalin hercegnét miért kellett megműteni, annyit viszont közöltek, hogy nem rák miatt operálták. A walesi hercegné után Károly király is bejelentést tett, őt is hamarosan megműtik, az állapotukról most Kamilla királyné szólalt meg. 

Katalin hercegné jobban van a műtét után

Megdöbbentek a királyi család rajongói, amikor a palota bejelentette, hogy Katalin hercegnét megműtötték. Az információk szerint a hercegné jól van, ennek ellenére 14 napot fog kórházban tölteni, utána pedig otthon folytatja a felépülést, így áprilisig az összes programját lemondták. 

Katalin hercegné bejelentése után pár órával újabb információt közölt a palota, mivel elárulták, Károly király is kórházba megy, mivel megnagyobbodott a prosztatája, így át kell esnie egy kisebb beavatkozáson. A bejelentés óta Kamilla királyné volt az első, aki nyilvános szereplést vállalt. Az uralkodó felesége pedig el is árulta, hogyan érzik magukat. 

Jól van, köszönöm szépen. Alig várja, hogy visszatérhessen dolgozni

– mondta Kamilla királyné, amikor Károly király állapotáról kérdezték. 

Katalin hercegné állapotáról viszont ő sem árult el részleteket, csupán annyi derült ki, hogy jól van. Az elmúlt napokban nem csupán Katalin hercegné programjait, de Vilmos hercegét is lemondták. A palota információi szerint mindent elhalasztottak, a walesi herceg a következő időszakban Katalin hercegnének fog segíteni, és a gyerekekkel fog több időt tölteni. 


Via