Ismét elkezdték kritizálni Katalin hercegnét, mivel sokak szerint keveset dolgozik. A hercegné nincs könnyű helyzetben, hiszen a nyilvános megjelenések mellett még a gyerekek nevelésére is időt kell fordítania. 

Katalin hercegnének ezért van egyre kevesebb barátja 

A walesi hercegnének korábban nagyon sok barátja volt. Az egyetemen sok emberrel ápolt közeli viszonyt, a barátságok azután is megmaradtak, hogy hercegné lett. De az elmúlt években sok változás történt az életében. Nagyobbak lettek a gyerekek, emellett Wales hercegnéje lett, ami több felelősséget és munkát kíván tőle. Így már nincs ideje mindenre.

Kinsey Schofield, a királyi család szakértője is beszélt erről, elárulta, hogy az utóbbi időszakban megváltoztak Katalin hercegné prioritásai. 

A munkájára összpontosít, ami a nyilvánosság szolgálata és a gyermekei nevelése. Katalin baráti köre az elmúlt évtizedben egyre szűkebb lett, és az új év kezdetekor kulcsfontosságú, hogy olyan emberekkel töltsön időt, akikre számíthat

– magyarázta a szakértő.

Ez a helyzet azonban nem könnyű a hercegnének, hiszen az utóbbi időben többen is kritizálták. Sokak szerint nem dolgozik eleget, hiszen a tavalyi évben 123 nyilvános eseményen vett részt, Bár ez a szám magas, ennek ellenére elmarad Anna hercegnő teljesítményétől. 


Via