Évek óta a királyi család dolgozó tagja Katalin hercegné. Civil állása nincs, a feladata viszont, hogy képviselje a koronát különféle eseményeken. A rajongók szerint a walesi hercegné remekül ellátja a munkáját, mégis akadnak, akik elégedetlenek vele. 

Katalin hercegnét keményen kritizálták 

Nyilvánosságra került, hogy Katalin hercegné 2023-ban 123 alkalommal vett részt olyan nyilvános eseményen, amelyen a koronát képviselte. Bár a szám magas, sokak szerint ez nagyon kevés, hiszen Anna hercegnő ezzel szemben 457 alkalommal jelent meg nyilvánosan. A kritikusai szerint keveset dolgozik, és sokkal többet várnak tőle. 

Természetesen voltak, akik megvédték Katalin hercegnét. A walesi hercegné az elmúlt időszakban több fontos programot is elindított, melyekkel a háttérben rengeteget dolgozik. Ott van például a Shaping Up, amivel az elmúlt években nagyon sokat dolgozott. 

Amit a hivatalos körlevelek nem mutatnak, azok az órák és órák, amelyeket a nyilvánosság előtt látható műsorok megtervezésével tölt. A férjéhez hasonlóan ő is a tervezés fázisában van, ami nem tükröződik az évente vállalt eljegyzések számában. Ez irritáló

– nyilatkozta a palota egyik forrása a Daily Mailnak. 

Katalin hercegné emellett 3 gyermek anyja, amit sokak szerint a kritikusoknak is el kellene fogadniuk. Korábban már kiderült, hogy fontosnak tartja a szerepét a királyi családban, de a gyerekeit nem szeretné háttrébe szorítani. 


Via