Nincs könnyű helyzetben Katalin hercegné és Vilmos herceg, hiszen a világon szinte mindenhol ismertek, így a rajongók bárhol felismerik őket. Ennek ellenére a kapcsolatuk kezdeti fázisában ügyesen rejtőzködtek, még álneveik is voltak. 

Ezt az álnevet használta Katalin hercegné 

Andrew Morton, a királyi család egyik szakértője mesélt részletesebben az álnevekről. A szakértőnek 2011-ben William and Catherine címmel jelent meg könyve, ebben is leírta, hogy a hercegi pár a kapcsolatuk elején gyakran használt álneveket, hogy megtévesszék az embereket. 

A szerző elárulta, hogy a hercegi pár 2007-ben Seychelle-szigeteken vakációzott, de nem szerették volna felhívni magukra a figyelmet, így más néven foglaltak maguknak szállást. Ezt az információt azóta több királyi forrás is megerősítette. Marcia Moody, királyi szerző szintén írt róla a könyvében. 

A Desroches Island Resortban szálltak meg, Martin és Rosemary Middleton néven jelentkeztek be, és kajakoztak és sznorkeleztek a sekély korallzátonyon. 

Korábban már kiderült, hogy Katalin hercegné másik álnevet is használt, a házasságuk kezdeti fázisában Mrs. Cambridge néven mutatkozott be. Manapság persze már kis eséllyel tudná így átverni az embereket. 


Via