Pár nappal ezelőtt hasi műtéten esett át Katalin hercegné. Az állapotáról részletes információt nem közölt a palota, pusztán annyit árultak el, hogy a műtét nincs összefüggésben a rákkal. Ennek ellenére sokan aggódnak a hercegné állapotáért, főleg miután kiderült, mennyi időt kell a kórházban töltenie

Katalin hercegné otthona ezért nem ideális a pihenésre 

A királyi család rajongói meglepődtek, amikor kiderült, Katalin hercegné milyen sok időt tölt kórházban. Az előzetes információk szerin 12-14 napot is benn lehet. Azóta már több szakértő is megszólalt, nyilatkoztak orvosok, akik elárulták, hogy a hasi műtét felépülési ideje hosszú. 

Egy átlagos műtétnél a betegek nagyjából 1 hetet töltenek a kórházban. Azt pedig nem tudni, hogy Katalin hercegnét miért műtötték meg, éppen ezért hónapokba telik majd, mire ismét képes lesz úgy mozogni, mint korábban. 

Most azonban újabb információk derültek ki, erről a királyi család egyik szakértője, Michael Cole beszélt. Elárulta, hogy más oka is lehet, amiért Katalin hercegné heteket tölt kórházban. 

Miután teljesen felépül, először Windsorban, az Adelaide Cottage-ban fog gyógyulni, ahol van egy házuk. Szerintem ott maradnak, mert a gyerekek iskolába járnak, és közel akar lenni hozzájuk. Ugyanakkor ez nem egy teljesen ideális hely. Az Adelaide Cottage egykori bérlője Mrs. Rosemary Townsend volt, aki azt írta az emlékirataiban, hogy ez volt a leghidegebb hely, amivel élete során találkozott. Így talán nem a legjobb hely, különösen ebben a nagyon hideg télben, amelyet jelenleg élvezünk. 

A szakértő szerint a másik ok lehet, hogy a ház nem túl nagy, így Katalin hercegné kényelmesebben tud pihenni a kórházban, amíg fel nem épül. 


Via