Jövőbeni nyaralási terveiről beszélt nemrégiben Katalin hercegné! Ha pedig azt gondolnád, hogy valami egzotikus helyre szeretne utazni a családjával, akkor nem is tévedhetnél nagyobbat. A wales-i hercegné ugyanis egy nagyon különleges, de annál közelebb helyre szeretne elmenni a férjével, Vilmos herceggel, és a gyermekeikkel. 

Különleges úticél

Katalin és Vilmos már többször vitték luxusnyaralásra a gyerekeiket, Györgyöt, Saroltát és Lajost. Egyebek között olyan helyeken jártak, mint Jordánia vagy éppen a francia Alpok, ám most nagyon úgy fest, hogy a távoli és egzotikus tájak helyett a hercegné egy közelebbi, de annál különlegesebb úticélt szemelt ki. 

Le a tengerpartra

Katalin néhány nappal ezelőtt a wales-i gárdisták tiszteletére rendezett Szent Dávid-napi felvonuláson járt, ahol elárulta, meg szeretné mutatni a három gyermekének Wales-t, a helyet, ahol Vilmos és ő a közös életüket kezdték. Miután 2011 áprilisában összeházasodtak, Vilmos és Katalin Wales-ben élt friss házasokként, sőt György herceg születésekor is még ez volt a lakhelyük. Éppen ezért a hercegné szívében különleges helyet foglal el Wales, sőt, az eseményen arról is beszélt, nagyon hiányzik neki az Anglesey sziget, ezen a ponton pedig beismerte: el akarja vinni a gyerekeit Wales-be, és el szeretne tölteni egy kis időt a tengerparton. 

Nagy hatással volt rá

Katalin és Vilmos egyébként 2014-ben költözött vissza Londonba, ahol akkor a Kensington-palotában éltek, később pedig átköltöztek a jelenlegi otthunukba, a norfolki Anmer Hall-ba. Bár a trónörökös és a felesége lassan 10 éve, hogy elhagyta Wales-t, egykori otthonuk egyértelműen maradandó hatással volt Katalinra, aki az emlékeit és élményeit a gyerekeivel is szeretné megosztani a közeljövőben. 

(via)