Nagy feladat miatt utazik az Egyesült Államokba Katalin hercegné és Vilmos herceg. A házaspár 8 év után most először tér majd vissza. Idén decemberben Bostonban Katalinék adják át a környezetvédelmi Nobel-díjként is emlegetett, Earthshot Prize-t. Vilmos herceg egy videóban is beszámolt a fejleményekről:

2014-ben jártak az USA-ban utoljára

Katalin és Vilmos utoljára 2014-ben jártak az Egyesült Államokban, 8 évvel ezelőtt New York-ba látogattak el. A házasságkötésük után nem sokkal, 2011-ben pedig Los Angelesben tűntek fel.

Meglátogatják Harryéket?

Aki a királyi családdal egy kicsit is képben van, az jól tudja, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle nem éppen ápolnak jó viszonyt Katalinékkal. A két fivér és feleségeik viszonya akkor romlott meg igazán, amikor tavaly Harryék Oprah Winfrey-nek tálaltak ki a királyi család piszkos titkairól. A két házaspár idén Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén egy rövid időre újra találkozott, de minőségi időt nem töltöttek együtt, sőt Katalinék Harryék kislányának, Lilibetnek az első születésnapi buliját is kihagyták.

Természetesen jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon Vilmosék meglátogatják-e Harryéket Los Angelesben vagy sem. Nos, ha most meg kellene tenni a tippeket akkor inkább azt mondjuk, hogy nem. L.A és Boston repülővel is 6 és fél óra távolságra vannak egymástól, így nem túl valószínű, hogy Vilmos és Katalin útbaejtik Harryéket, amikor a viszonyuk amúgy is messze van a barátitól. 

Via