Harry herceg végül egyedül megy Károly király koronázására, ahol várhatóan úgy bánnak majd vele, mint bármelyik vendéggel. Ugyan a királyi család több tagját is bevonják majd a ceremóniába – például György herceget, aki a szertartáson apród lesz – Harryre semmilyen különleges szerep nem vár.

Bár a király az apja, még a Buckhingam-palota erkélyén sem lehet ott a királyi család tagjaival, aminek az az oka, hogy Harry már nem számít a család aktív tagjai közé, miután visszavonult udvari kötelezettségeitől és családjával Amerikába költözött.

Alig állnak szóba vele

Közte és a királyi család között régóta feszült a viszony és ez az elmúlt hónapokban – a Netflix sorozat és Harry önéletrajzi könyve miatt – csak romlott. Ezért nem meglepő a várható rideg fogadtatás, azt viszont nem tudni, Harry valóban felkészült-e erre. 

Szakértők azt mondják, a helyzet annyira rossz, hogy a királyi család tagjai – Harry apja és testvére – nem is töltenek majd túl sok időt a herceggel.
Talán unokatestvérei, Beatrix hercegnő és Eugénia hercegnő, lehetnek azok, akik szóba állnak majd vele, mivel csak velük maradt barátságban a történtek után.

Via