Úgy tűnik, Meghan Markle számára nem az a legelőkelőbb lépés, hogy bekerült a királyi családba.

Shakespeare és Churchill?

Mint kiderült, Meghan Markle kapcsolatban áll a brit történelem meghatározó személyiségével, Sir Winston Churchill-lel. Ha pedig ez nem lenne elég, még William Shakespeare-hez is köze van.

Meghan Markle tehát nemcsak annak köszönheti státuszát, hogy  bekerült a brit királyi családba, de már az őseinek hála kimagasló vérvonallal rendelkezik.

Így talán már nem is annyira meglepő, hogy Meghan Markle a színészi pályát választotta, hiszen valaki, aki William Shakespeare rokona, szinte egyértelmű, hogy művészi pályára lép.

Meghan Markle bonyolult családfája

Sir Winston Churchill után pedig az sem meglepő, hogy a politika is a vérében van. Ugyan a kapcsolódások igen távoliak, de léteznek.

Meghan Markle őse, Sarah Howe a 17. században ment hozzá Zachariah Howe-hoz, akinek leszármazottai között van Churchill is. Zachariah 1640-ben született Essexben, és Lynn-be költözött, Massachusetts államba, ahol később megismerkedett Sarah-val, és feleségül vette őt, ami magyarázatot ad arra, hogy az amerikai Meghan Markle hogyan kötődik egy ilyen magas rangú brit politikai személyiséghez.

via