Miután 2017-ben Harry herceg és Meghan Markle eljegyezték egymást, a pár interjút adott a BBC-n Mishal Husseinnek. A beszélgetés során a hercegné egyebek között felidézte azt is, milyen volt az  első találkozása Katalin hercegnével. 

Az első találkozás

A párod családjával találkozni mindig egy kicsit ijesztő dolog, de ha a szerelmed az angol királyi család tagja, akkor lássuk be, ez fokozottan igaz. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk Harry és Meghan az Instagramon ismerkedtek meg egymással, ezt követően pedig egy ideig úgy találkozgattak, hogy arról senki nem tudott. Egy ponton túl azonban már nem akarták titkolni a kapcsolatukat, ráadásul a család is meg akart ismerni a titokzatos nőt, akivel a herceg találkozgat. Harry tehát végül úgy döntött bemutatja Meghan-t, elsőként pedig Vilmossal és Katalinnal hozták össze a találkozót. Erről a találkozóról beszélt a 2017-es interjúban Meghan, melyben egyetlen szóval jellemezte csak Katalin hercegnét: 

Csodálatos

– közölte, majd dicsérni kezdte a királyi családot. Elmondta, mennyire szívélyesen fogadták akkor őt, valamint mesélt arról a különleges pillanatról is, amikor először találkozott a néhai II. Erzsébet királynővel. 

Getty Images/Shaun Botterill 

Ő egy igazán hihetetlen nő 

– mondta akkor a királynőről. 

Erről az interjúról van szó: 

Minden megváltozot

Az interjú óta azonban rengteg dolog megváltozott: Harry és Meghan jelenleg Kaliforniában élnek, két gyermekükkel, azt követően, hogy kiléptek a királyi családból. A felek között szinte folyamatos a viszály, a Netflixen megjelent dokumentumfilmjük, és Harry herceg memoárja pedig csak tovább rontott a helyzeten. Az is kétségessé vált, hogy a hercegi párt egyáltalán meghívják-e Károly király májusi koronázására, ám állítólag ez megtörtént, azonban, hogy Harryék ott lesznek, azt még nem tudni. 

(via)