Minden rajongó és érdeklődő Kourtney Kardashian és Travis Barker hivatalos bejelentését várja kisbabájuk, Rocky érkezéséről. Ez nem érkezett meg, úgyhogy marad a kombinálás a kétségkívül elég árulkodó jelek alapján. Az van ugyanis, hogy...

Érkezik a kis Rocky

Ennek a cikknek a megjelenésekor Kourtney Kardashian utolsó Instaposztja ez: terhességi vitaminokat reklámoz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Azt már lehet tudni, hogy sztárpár kisfiút vár (volt világraszóló gender reveal party), és hogy a gyermek a Rocky nevet kapja majd. Vagy esetleg már meg is kapta.

Kourtney Kardashian kórházba került

A TMZ című oldal ugyanis azt írja, hogy Kourtney Kardashian hétfőn bement a kórházba, és bement a férje, Travis Barker is. Azért valószínű, hogy nem csak a bokáját ficamította ki, mert a Cedars-Sinai Medical Center nevű, Los Angeles-i intézményről van szó: itt szült a Kardashian-klán valamennyi tagja.

Kourtney Kardashianról továbbá úgy lehetett tudni, hogy erre a hétre volt kiírva a babával. Persze a gyerekek nem mindig akkor érkeznek, amikor az orvosok és a matek szerint kéne nekik, de egy, a Kardashian-családot ismerő forrás azt állítja, hogy ha nem érkezik meg a baba a kitűzött ideig, akkor mestersgésen be szokták indítani a szülést. Úgyhogy már csak ezért is tűnik valószínűtlennek, hogy ha Barkerék bementek mindketten pont ebbe a kórházba, akkor ne hármasban távoztak volna.

Ja, és ráadásul a szülők nemrég azt nyilatkozták, hogy azt szeretnék, hogy a kisfiuk Halloweenkor szülessen meg: hát Halloween ugye kedden volt és a Kardashian-lányok általában meg szokták kapni, amit szeretnének. Szóval a fentiek alapján nagyon valószínű, hogy a baba a hét első felében már megszületett.

Rocky+Halloween?!

Ismered egyébként a Rocky Horror (Picture) Show című (film)musicalt? Nos, a Halloweenkor mindig előkerülő, kultikus-komikus műben Dr. Frank-N-Furter megalkotja a tökéletes embert, a címszereplő Rockyt. Tekintettel arra, hogy a babát pont Halloweenre várták, lehet, hogy ebből a musicalből volt a névhez az inspiráció.