Minden vasárnap csodás produkciókat mutattak be a Sztárban sztár leszek! tehetségei. Nagyon erős volt ez az évad, így minden kiesés fájdalmas volt. A döntőbe végül négyen jutottak be, a versenyzők pedig mindent beleadtak az utolsó produkciókba. 

Véget ért a Sztárban sztár leszek! 

Halász Rebeka volt a Sztárban sztár leszek! legutóbbi kiesője, így csak négyen maradtak a versenyezők. A döntőbe Karapancsev Kristóf, Nagy Alexa, Széchenyi Lili és Szologjan Edgar jutottak. Mindenki két produkcióval készült, egyet egyénileg adtak elő, a másik pedig egy duett volt. 

A versenyzők híres duettpartnereket kaptak: Nagy Feró, Caramel, Nika és Balázs Klári énekeltek a tehetségekkel. Az utolsó duett után a szavazást lezárták, az első körös szavazás után egy versenyzőnek véget ért a verseny. A nézők döntése alapján Szologjan Edgar búcsúzott, így Majka az egyik versenyzője esett ki.

Harmadikként Nagy Alexa végzett, a harmadik körben már csak Karapancsev Kristófra és Széchenyi Lilire szavazhattak a nézők. Az állás végig nagyon szoros volt, csak pár tized választotta el egymástól a két tehetséget. Az utolsó állásnál Lili vezetett, ez csak tovább növelte a feszültséget. Végül a 4. évadot Karapancsev Kristóf nyerte meg.