Nyáron házasodott össze Palvin Barbi és Dylan Sprouse. Az esküvőt nem Amerikában tartották, mivel az egész násznép a magyar modell családjának a birtokán gyűlt össze. Az esküvőről korábban több részlet kiderült, most Dylan osztott meg pár titkot. 

Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvőjéről újabb titkok derültek ki 

Az esküvőről a sztárpár más sok titkot elárult, hiszen készült a nagy napjukról egy összeállítás is, amit a Vogue jelentetett meg. Sok fotóval jelent meg a cikk, amiben Barbi és Dylan meséltek a hagyományokról, és a készülődés folyamatáról. Elárulták, eredetileg egy kisebb esküvőt terveztek Magyarországon, végül hosszú lett a vendéglista, így a lagzi is nagyobb lett. 

Figyeltek a magyar esküvői hagyományokra, hiszen Palvin Barbinak például volt menyecskeruhája. Emellett számos tradíció megjelent, erről Dylan Sprouse mesélt Whoopi Goldberg The View című műsorában. 

A magyar esküvői hagyományok teljesen mások, sőt, ki merem jelenteni, hogy a magyar esküvők sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikai esküvők, tele vannak mindenféle játékokkal és aktivitásokkal. Na, ez tényleg nagyon vicces. Az egyik feladat például állítólag az, hogy a vőlegénynek át kell mászni egy, a keretéből kivett ajtón öltönyben, de ezt végül velem nem csináltatták meg, mert megtudták, hogy erre készültem. 

Dylan elárulta, hogy végül egy másik feladatot kellett teljesíteni, ami ugyanolyan vicces volt, mint amiről korábban mesélt. 

Leültettek egy székre, mögöttem felsorakoztak a koszorúslányok és a feleségem, szembe velük ugyanannyi férfi barátunk. A lányok elkezdtek táncolni, a fiúknak utánozni kellett őket és a barátaim mozgása alapján ki kellett találnom, ki utánozza Barbarát.